Advokatfirmaet Collin I/S

JCA International

Vi er medlem af JCA International Lawyers - en advokatkæde repræsenteret i næsten alle europæiske lande. 

JCA International

Homann Advokater er medlem af JCA International Lawyers. JCA International Lawyers er en advokatkæde, der er repræsenteret i næsten alle europæiske lande, herunder også i Rusland, hvor kontoret er beliggende i Moskva.

Alle medlemmer af JCA er udvalgt på grund af deres specialer i erhvervsjura. Udover det helt selvfølgelige, at der ved udvælgelsen er stillet krav om høje juridiske kvalifikationer, er det også et krav, at rådgiverne på det enkelte JCA-kontor taler og skriver flydende engelsk.

I JCA-samarbejdet er der i øvrigt lagt vægt på halvårlig personlig kontakt mellem medlemsfirmaerne. Derved sikres det, at advokaterne kender hinanden personligt, hvilket er en garanti for en optimal behandling af klienternes sager.

I Spanien samarbejder vi med kontorer både i Madrid - Cortés Abogados; www.cortes-abogados.com - og Barcelona.
I Spanien samarbejder vi med kontorer både i Madrid - Cortés Abogados; www.cortes-abogados.com - og Barcelona.

Der er udviklet tætte samarbejder med advokatfirmaer i store dele af verden i øvrigt, herunder ikke mindst USA og Kina, ligesom der via medlemsfirmaer er kontakt videre til Indien og Brasilien.

Gennem JCA-samarbejdet har vi også kontakt til engelsktalende revisorer over hele verden.

For at sikre den optimale behandling af en sag hos en JCA-advokat tilråder vi, at henvendelse sker via en af advokaterne på vort kontor.

Vort kontors mulighed for at trække på et særdeles integreret europæisk samarbejde og et globalt samarbejde er medvirkende til, at vi også på internationalt plan kan servicere vore klienter.